Informare pentru agențiile de turism

Vă invităm să colaborăm prin Yield Channel Manager

Siguranta, eficienta si o colaborare fluida sunt la baza serviciilor noastre la Hotel Dorna. Pentru a ne asigura ca fiecare rezervare este gestionata cu profesionalism si precizie, dorim sa va informam cu mandrie ca lucrăm cu sistemul nostru de management al canalelor numit Yield.

Ce este Yield? Este un sistem avansat de gestionare care ne permite să optimizăm disponibilitatea și prețurile camerelor noastre în timp real, în funcție de cererea pieței și alte variabile relevante. Cu Yield, putem controla și actualiza simultan informațiile despre camerele noastre pe mai multe platforme de rezervare, asigurându-ne că fiecare potențial oaspete are acces la cele mai recente și precise informații despre disponibilitatea noastră.

Colaborarea noastră cu Yield ne permite să oferim o experiență mai fluidă și mai transparentă clienților noștri, precum și o eficiență sporită în gestionarea rezervărilor. Suntem mândri să fim parte din această rețea de excelență în gestionarea hotelieră și suntem convinși că prin intermediul Yield, putem asigura un serviciu de cea mai înaltă calitate pentru toți oaspeții noștri.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și modul în care lucrăm cu sistemul Yield, nu ezitați să ne contactați.

Suntem nerăbdători să împărtășim beneficiile colaborării noastre cu sistemul Yield și să vă oferim cele mai bune tarife și disponibilitate pentru clienții dvs. Contactați-ne astăzi pentru a stabili o colaborare și a oferi o experiență de cazare de neuitat la Hotel Dorna!

Translate this page


Rezervari & info

Telefon: (+4) 0230 37 00 38
Telefon: (+4) 0230 37 00 39
Email: rezervari@hoteldorna.roPersonalizeaza-ti oferta

Ai nevoie de ceva special? Noi te ajutam! Creaza-ti pachetul personalizat!
Vezi detalii

Pachete de servicii


  • Tratament si relaxaer 2024
  • Oferte Balneo 2024

Facilități de plată

Rate cu Star BT


Protecția datelor personale


Informare pentru agențiile de turism