Restaurant & Terasa

Restaurantul Dorna, cu capacitate de 140 locuri vă invită să serviţi bunătăţiile casei preparate cu pasiune si tandrete. Atmosfera distinsa, elegant, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, locatie accesibila, design relaxant, sunt doar cateva din motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul. Locatia ideala pentru o masa memorabilia, care sa va satisfaca cele mai exigent cerinte gastronomic.

Luni – Vineri 7.30 – 23.00
Sambata, Duminica 8.00 – 00.00

Va atentionam ca restaurantul poate gazdui evenimente private. In acest caz restaurantul este inchis oaspetilor hotelului (deschis doar pentru micul dejun). Va rugam sunati pentru verificarea disponibilitatii.

logo-tripadvisor

Mic dejun

Micul dejun include bufet suedez cu bunatati de inalta calitate.

Luni – Vineri 7.30 – 10.00
Sambata, Duminica 8.00 – 10.30

Vezi micul dejun in 3D

Servicii optionale

Dejun: 85 RON/zi/persoana
Cina: 75 RON/zi/persoana

Terasă

Deschisă în perioada mai-spetembrie , cu o capacitate de 40 locuri, este locul unde te poți bucura de delicioasele limonade home- made, cât și de specialitățile noastre culinare.

Organizari evenimente

Vino la Restaurant Dorna sa te bucuri de serbarea ta in cel mai placut mod. Pentru detalii legate de organizare de evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere, etc.) contacteaza hotelul.

Catering

Vreti sa gustati specialitatile noastre in alta parte? Noi va oferim suportul. Apelati la serviciile noastre de catering contactand hotelul.

Va dorim pofta buna!